Zee-zwemclinic

Voor alle deelnemers aan DH – TX maar ook voor andere enthousiaste openwaterzwemmers organiseert Be Tough jaarlijks de zee-zwemclinic. Tijdens de zee-zwemclinic krijgen jullie tijdens een korte presentatie uitleg over alle ins en outs met betrekking tot het openwaterzwemmen en natuurlijk het zee zwemmen!

Onder begeleiding zwemmen in zee

Na de korte presentatie volgt het echte zeezwemmen! Onder professionele begeleiding word er in zee gezwommen. Tijdens het zeezwemmen maken de zwemmers kennis met de elementen: wind, stroming, lage water temperatuur en golfslag. Tijdens de zee zwem clinic worden de zwemmers begeleid door kanoërs en kleine bootjes!

De zee-zwemclinic is de ultieme voorbereiding voor de daadwerkelijke oversteek van Den Helder naar Texel. Voor niet deelnemers is het zeker de moeite waard om een keer te ervaren hoe het is om in zee te zwemmen!

Zee zwem clinic’s 2017

11 juni 2017

Locatie: Zeeweg 1, 1789 AC Huisduinen (Den Helder).

13:00 ontvangst
13:30 start presentatie
14.30 start zeezwemmen
15.30 einde zwemmen
16:00 afsluiting

2 juli 2017

Locatie: Zeeweg 1, 1789 AC Huisduinen (Den Helder).

13:00 ontvangst
13:30 start presentatie
14.30 start zeezwemmen
15.30 einde zwemmen
16:00 afsluiting

Laatste nieuws

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers