Workshop succes!

WORKSHOP FONDSE WERVING SUCCES!

foto workshop

Tijdens de workshop hebben alle deelnemers de gelegenheid gekregen een wetsuit te passen en hebben ze uitleg gekregen over gebruik en onderhoud  van het pak. Ook was er uitleg over andere zwemmaterialen o.a. zwembrillen speciaal voor open  water zwemmen.

Ook zijn er foto’s gemaakt voor de unieke Spieren voor Spieren poster. De poster kan gebruikt worden om jou actie bij al je vrienden, kennissen, familie en collega’s  onder de aandacht te brengen.

SVS_Zwemactie DenHelder_mels
Helaas konden niet alle deelnemers aanwezig zijn. Daarom sturen wij iedereen de presentatie toe via de mail. Voor deelnemers die ook een unieke Spieren voor Spieren poster willen stuur dan jou persoonlijke foto op (minimale kwaliteit foto) naar info@denheldertexel.nl.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2020 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers