Uitmarkt start evenementenseizoen 2014

Uitmarkt start evenementenseizoen 2014
Dat smaakt naar meer!

Willemsoord is op vrijdag 4 april weer het toneel van de evenementenuitmarkt. Het evenementenseizoen van 2014 komt in vogelvlucht voorbij in gebouw 66 op de oude rijkswerf. De organisatoren presenteren hun evenementen tijdens deze markt. Geen gewone markt, maar een markt waar de bezoeker van alles kan beleven. Denk bijvoorbeeld aan een doorlopend podiumprogramma met muziek. Na het enorme succes van de afgelopen jaren is de lijst met evenementen die zich presenteren groter geworden. Zesentwintig evenementen- en activiteitenorganisatoren hebben dit jaar de handen ineen geslagen en een geweldig programma voor u samengesteld voor deze unieke markt!

Voorproefje
De uitmarkt is hét voorproefje van alles wat komen gaat in 2014. De Helderse evenementen presenteren zich allemaal op hun eigen unieke manier. Bezoekers vinden bijvoorbeeld een leuke muziekquiz in de hal, maar kunnen ook sportief aan de gang op een hindernisbaan. Er staan prachtige klassieke auto’s en motoren, er zijn allerlei leuke kinderactiviteiten, maar dit is zeker nog niet alles. Met daarnaast vele bezienswaardigheden en podiumoptredens is de uitmarkt de moeite waard voor een bezoek. En deze avond proeft naar meer… de evenementen in 2014!

Podiumprogramma
Verschillende muzikanten betreden het podium. Op diverse momenten in het programma horen we de lekkere beats van een DJ ondersteund door dansers. Verder treden er diverse bands op. Dit zorgt voor een gevarieerd programma.

Het belooft een heerlijke avond te worden waar het publiek gratis van kan genieten!

Officiële start
De evenementen uitmarkt is mogelijk gemaakt door de organisatoren van de grote evenementen/activiteiten in Den Helder in samenwerking met Citymarketing organisatie stichting Top van Holland. Zij slaan de handen ineen voor de officiële start van het evenementenseizoen 2014. Met hun presentaties laten zij zien dat Den Helder de komende maanden bol staat van festivals en grote activiteiten.

De uitmarkt op vrijdag 4 april in gebouw 66 op Willemsoord en duurt van 19.00-22.00 uur. De entree is gratis.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2020 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers