Mark Lakerveld

Mark Lakerveld

Meegedaan in 2016
Trainde 1 tot 3 keer per week

Na de Amsterdam City Swim was dit een mooie volgende uitdaging. Ook prachtig om voor een goed doel geld op te halen. De oversteek van het vaste land naar een van de Waddeneilanden is heroisch en uniek. Doen dus!

Verhaal

Met windkracht 5 en uitschieters naar 6 was het een pittige overtocht. De hoge golven maakte het lastig navigeren. Al gauw had ik het gevoel alleen te zwemmen, maar de kanovaarders en begeleiders in derubberbootjes geven gelukkig aan welke koers je moet houden. De kunst is je eigen tocht te zwemmen en toch je rust en ritme te pakken. Dat lukte aardig. Temperatuur van het water was prima. Verspreid over 1km kwamen we aan op Texel. Het was nog een behoorlijk stuk lopen naar de finish:-)

Wervingstips

Mijn manier is de persoonlijke benadering. Kost wat energie maar levert voldoende op.

Lees meer succesverhalen

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

Contact

Stichting BE TOUGH
Theodorus Rijkersstraat 82
1782 TM Den Helder
KVK: 54996546

Social

Nieuwsbrief

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers