Bart Duisterhof

Bart Duisterhof

Meegedaan in 2018
Trainde meer dan 5 keer per week

Het is fantastisch om zo’n sportieve uitdaging te kunnen meemaken en daarmee geld op te halen voor zo’n mooi doel. De voorpret is minstens net zo leuk als de tocht zelf, je leeft er echt naartoe en de ontlading is enorm als het lukt.

Verhaal

Ik ben Bart, 21 jaar en heb aan de 2018 editie van DH-TXL meegedaan. Voordat ik mij hiervoor had ingeschreven trainde ik al ongeveer 6 keer per week: krachttraining en zwemmen. Voor de tocht heb ik mij daarom niet echt speciaal hoeven voor te bereiden, behalve het leren zwemmen in wetsuit en open water.

Ik vond het een fantastische ervaring, het is echt een uitdaging. Zeker niet alleen de afstand, maar ook de hoge golven waren pittig voor mij.

Wervingstips

Zorg dat je techniek op orde is, als je dan een redelijke conditie hebt zwem je zeker naar de overkant! 🙂 Rustig blijven tijdens de toch zelf, hoge golven, veel zout water en geen kant in zicht is een unieke ervaring, genieten!

Lees meer succesverhalen

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

Contact

Stichting BE TOUGH
Theodorus Rijkersstraat 82
1782 TM Den Helder
KVK: 54996546

Social

Nieuwsbrief

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers