NOG 5 DAGEN!

marsdiep 4-8-15

Alle deelnemers zijn in opperste gereedheid, Nagenoeg alle sponsorbedragen zijn volledig (€750,- minimaal per deelnemer) binnen en de laatste voorbereidingen worden getroffen. Dat betekend maar één ding. Het kan niet anders dan een succes worden.

De weersvoorspellingen zien er om dit moment gunstig uit. De verwachting is dat dit ook zo zal blijven. Wil het niet dat we in Nederland wonen, het blijft dus afwachten tot het laatste moment. Vrijdagmiddag 7/8 zal er vanuit de organisatie een GO/ NOGO bericht worden verzonden. Een GO betekend dat we zaterdag zullen starten. NOGO houdt in dat we de zwemtocht door invloeden van het weer minimaal een week moeten verschuiven. (Erg vervelend voor iedereen maar we zijn eenmaal zeer afhankelijk van Moeder Natuur. In 2014 was er ook geen andere mogelijkheid dan een week op te schuiven).

Komen kijken? Dat kan!

De start is tussen 9:00 en 9:30 (in verband met het getij zal op de dag zelf de exacte tijd worden bepaald). Deelnemers doen er tussen de 45 en 90 minuten over om de overkant te bereiken. Daarna verzameld iedereen weer op Kaaphoofd (de startlocatie) voor de huldiging.

De huldiging vindt plaats omstreeks 12:00uur op de zeedijk (Kaaphoofd) te Den Helder. Kom vooral kijken wat het wordt een groot feest!

Meer info over de helden? Kijk op www.denheldertexel.nl/helden

Tot 8 augustus bij de zwemtocht!

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2020 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers