Nicaragua Volcano Challenge 2014

Dit is een 9-daagse sponsortocht door de binnenlanden van Nicaragua. Je fietst gemiddeld 70 km per dag over uitdagende paden langs meren en vulkanen en ondersteunt op deze manier de projecten van WereldOuders. De mountainbiketocht is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde mountainbiker.
De kosten om deel te nemen aan de tocht zijn €1750 (inclusief vlucht en verblijf). Iedere deelnemer zamelt voorafgaand aan de reis €3.500 in aan sponsorgeld. Als deelnemer zorg jij met het sponsorgeld ervoor dat WereldOuders structurele steun aan de kinderen in het familiehuis kan bieden.

NVC_foto
WereldOuders geeft structurele steun aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. Ze worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een vakopleiding krijgen. Jongeren blijven aan WereldOuders verbonden totdat het zelfstandige volwassenen zijn. Alleen op deze manier hebben ze echt een kans op een goede toekomst waarmee ze zichzelf en hun samenleving versterken.
Bekijk de website van WereldOuders en de Volcano Challenge.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2019 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers