leerlingen koken voor BE TOUGH

Top initiatief van Spijz eten en drinken en praktijkschool de Pijler. Ook dit zijn echte helden.

De Pijlerleerlingen nemen SPIJZ over!

Een unieke kans, zo omschrijft keuken docent Jarsha van Wees van Praktijkschool de pijler de avond die komen gaat op dinsdag 29 januari in SPIJZ eten & drinken.
Al langer was het de wens van van Wees om de leerlingen eens in een “realistische”omgeving te laten meedraaien. Zo konden zij dan ervaren hoe het er aan toe gaat in een commerciële keuken. Het toeval wilde dat Dave Kleine (eigenaar van SPIJZ) ook al eens het idee had gehad om een leuke avond te organiseren met leerlingen, omdat deze al jaren met allerlei verschillende leerlingen en scholen samenwerkt.
De 29e is het dan zover; er wordt deze avond gekookt en bediend door consumptief leerlingen van de Pijler, die de gasten tussen 18.00 uur en 19.00 uur ontvangen. Na een welkomstdrankje wordt er een heerlijk 3 gangen menu op tafel gezet. Tijdens de avond zal er een stukje muziek zijn en worden de leerlingen, en gasten geïnterviewd.
Ook al was het niet het hoofddoel van de avond, hebben Kleine en van Wees toch gezocht naar een leuk plaatselijk goed doel om de opbrengst van het menu te kunnen doneren; de organisatie BE TOUGH. Deze zet zich in om middels sportevenementen diverse goede doelen te ondersteunen. Tijdens de avond zullen deze enthousiaste jonge initiatiefnemers een kleine presentatie van hun evenementen geven.
Kortom een dubbel leuke avond!
3 gangenmenu inclusief welkomstdrankje € 29,50
U kunt reserveren voor deze avond via reserveren@spijz.nl

Deel dit bericht met uw vrienden zodat deze werknemers van de toekomst een geweldige avond hebben en er een leuk bedrag wordt opgehaald voor stichting BE TOUGH!

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2020 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers