Xavier Jansen-van Berkel

Xavier Jansen-van Berkel

Helmond 45 jaar

Mijn motivatie is de uitdaging om van den helder te zwemmen naar Texel, een behoorlijke uitdaging als je het mij vraagt. Gedreven door respect voor diegene die mij voor gingen. Voor mij een eerste stap om te gaan trainen voor het open water en de aanvang van misschien een nieuwe passie. Als ik daarbij mijn steentje mag bijdragen aan het fantastische goede doel en de basisgedachte van Be Tough, dan is dat alleen maar meer motivatie om volgend jaar augustus er te staan, volledig getraind en gemotiveerd voor de uitdaging en met Texel in mijn vizier.

Ervaren ex-wedstrijdzwemmer en reddingszwemmer die nog op regelmatige basis zijn baantjes trekt, maar met het zicht op Texel weer ouderwets hard wil gaan trainen voor deze mooie en memorabele uitdaging

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers