Wouter Smit

Wouter Smit

Nieuwegein 32 jaar

Gek op bewegen én word super blij van water! Helaas is kunnen bewegen, sporten en spelen niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Daarom wil ik deze zomer meezwemmen met deze super toffe uitdaging van Den Helder naar Texel en op die manier geld in zamelen voor Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is er voor kinderen met een spierziekte en heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Ieder kind moet heerlijk kunnen bewegen!

Na een aantal jaar in het zwembad dook ik vorig jaar de Amsterdamse grachten in voor de City Swim, waar ik het open water zwemmen ontdekte. Daarna volgden er twee sprint triathlons en nu train ik voor deze super gave uitdaging!

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers