Willem Meindert Beek van

Willem Meindert Beek van

Loosdrecht 60 jaar

Zaterdag 21 augustus 2021 gaat het gebeuren!

Alleen al een onwijs stoer en een hoog streven voor mezelf, vooral om gezond en fit door het leven te gaan én om hiermee voor de ander iets moois te kunnen betekenen: Spieren voor Spieren!

Eerder, 1 september 2019 zwom ik al voor Swim to Fight Cancer ca. € 750,- bij elkaar. Dat was een tochtje door de Vecht van ca. 2 km. De Swim nu “Den Helder-Texel” is een serieuze waar ik heel graag uw bijdrage voor vraag:  zie website www.denheldertexel.nl   Alvast hartelijke dank!

Zwemmen werkt als een fantastische mentale en fysieke boost, versterking voor lichaam en geest een oer sport, de beste voor jouw eigen gezondheid.

Wie wilt er mee trainen? In mijn ‘achtertuin’ in de Oud-Loosdrechtse plassen? Bel me gerust even tevoren. Je bent van harte welkom!  M 06 53392356

Met sportieve groet,

Willem

 

Het zwemmen is me aangemoedigd door mijn grote lieff Christel én mijn lieve zus Marjon (zij was vroeger een sterke zwemster!).

Christel organiseerde mee aan het spectaculaire event in Breukelen https://www.fightcancer.nl/  september 2019 te Breukelen.

Een oprechte TIP: ik ben tussentijds enorm in techniek op weg geholpen door de warme mensen van Zwem Analyse https://www.zwemanalyse.nl/  Een aanrader wat mij betreft.

Tevens raad ik je graag aan: shop lokaal: neem een bezoek aan bijvoorbeeld dé sportspeciaalzaak van het Gooi: https://www.bijvoetsport.nl/   Persoonlijk en goed advies bij de aankoop van jouw zwem materiaal, pakken, brillen etc.

Weer sportieve groet,

Willem

 • Den Helder – Texel 2021 info

  Help Willem Meindert Beek van met het verzamelen van het benodigde sponsorgeld (minimaal € 1.500,00)

  Opgehaald: € 25.2   
  Doneer nu

  Uw donatie

  Wanneer u als bedrijf een donatie doet ontvangt u direct na betaling een email met hierin een kwitantie voor uw boekhouding.  Donatie:

  + transactiekosten: €0.20

Ondersteund door

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers