Timo Kuijt

Timo Kuijt

Amsterdam 26 jaar

Elke zomer stap ik op de pont… al jaren de manier waarop ik van Den Helder naar Texel reis. Ik heb mij tijdens die overtochten vaak bedacht dat ik die afstand graag een keer zwemmend wil afleggen.
Na mijn deelname aan de Amsterdam City Swim in 2017, inclusief het bij elkaar brengen van een ‘best okay’ (nooit genoeg uiteraard) sponsorbedrag, ben ik steeds blijven zoeken naar een nieuwe sportieve zwemuitdaging.
Gecombineerd met mijn prachtige herinneringen aan Texel, lijkt mij de ‘Spieren voor Spieren / Den Helder naar Texel tocht’ een geweldige gelegenheid te helpen in de strijd tegen spierziekten bij kinderen en ook om mijn persoonlijke wens te vervullen.

Strandwacht Texel 2014-2015
Strandwacht Texel 2015-2016
Amsterdam City Swim 2017

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2022 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers