Thomas Nispeling

Thomas Nispeling

Den Haag 34 jaar

Sporten is iets wat voor mij als vanzelfsprekend geldt, een soort standaardoptie wat je bij het leven krijgt. Het feit dat dit onbereikbaar kan zijn was in mijn jeugd niet denkbaar en eigenlijk zou dit voor alle kinderen zo moeten zijn. Eens in de zoveel tijd stel ik een mijzelf graag een nieuw doel, om iets te leren of een nieuwe uitdaging aan te gaan. Afzien, verbeteren en je grenzen verleggen is iets waarmee je je mentaal en fysiek ontwikkelt. In de laatste jaren heb ik deze elementen gevonden in open water zwemmen, waarbij de oversteek Den Helder – Texel (nu) het hoogste doel is.

Dat deze persoonlijke uitdaging voor de groep zwemmers gekoppeld is aan Spieren voor Spieren is een prachtige combinatie waar ik mij graag volledig voor inzet. Ik hoop hiermee de levensvreugde en het perspectief van de 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte te kunnen verbeteren. Zo zwem ik onder andere voor Guus met spierziekte SMA type 2 om zijn droom, een medicijn tegen deze ziekte, te helpen verwezenlijken.

Oversteek Den Helder -Texel 2017
Ronde van Pampus
Branderstocht

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers