Thomas Bouwman

Thomas Bouwman

Deventer 37 jaar

Jaren geleden zag ik een reportage van Beau van Erven Dorens. Hij was vastberaden om het kanaal zwemmend te gaan over steken. Vorig jaar schoot deze uitzending mij ineens weer te binnen en enthousiast vertelde ik mijn buurvrouw dat ik dit ook wil doen. Wijs genoeg vertelde ze dat ik eerst maar eens van Den Helder naar Texel moet zwemmen. Ze wist me ook te vertellen dat er een stichting is die dit organiseert.

Naast mijn gewone baan werk ik voor een stichting welke logeerweekenden en vakanties organiseert. Zij organiseren dit voor kinderen en (jong) volwassen met een beperking. Zelf zie en merk ik dat vrij bewegen jammer genoeg niet voor iedereen van zelf sprekend is.

Vastberaden ga ik de overtocht maken van Den Helder naar Texel en hiermee geld in zamelen voor ‘Spieren voor Spieren’. Voor mijn gevoel zal dit een mooier overtocht worden dan het kanaal overzwemmen.

Jaren lang waterpolo beoefend, zwemvaardigheid trainingen gevolgd en inmiddels ook al bekend met het nemen van ijsbaden.

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers