Tanya Koster

Tanya Koster

Breezand 30 jaar

Ik heb een aantal jaren geleden te horen gekregen dat er van Den Helder naar Texel wordt gezwommen. Dit leek mij toen zo’n mooie ervaring om dat ook een keer mee te maken. Ik ben alleen geen held met zout water en alles wat daarin zwemt. Maar toen Be Tough voorbij kwam heb ik geen moment meer getwijfeld. Ik zet m’n angsten opzij en ik ga deze zomer de overtocht zwemmen voor het goede doel Spieren voor Spieren om geld in te zamelen voor de slopende spierziektes!

Ik zwem al zo’n 17 jaar bij zwemclub Oude Veer in Breezand als wedstrijdzwemster. En in de zomer train ik in het Oude Veer voor o.a. de openwaterwedstrijd en kwartje triatlon, waarin ik deelneem in een trio-team.

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers