Steff en Sandra Overmars

Steff en Sandra Overmars

Hilversum & Amsterdam 102 jaar

Sporten heeft een belangrijke plek in ons leven. We beseffen ons goed dat kunnen bewegen en sporten lang niet altijd vanzelfsprekend is. 

Daarom zetten wij ons graag in voor Spieren voor Spieren, en hopen we een mooi bedrag op te halen voor onderzoek naar spieraandoeningen bij kinderen. Samen hopen we op zaterdag 12 augustus van Den Helder naar Texel te zwemmen. Volg onze activiteiten op onze facebookpagina!

 

Steff: voorheen maakte ik in het water de minste kilometers van iedereen, aangezien ik 15 jaar waterpolokeeper was! Echter, sinds ik de triathlonsport heb ontdekt ben ik regelmatig in het water, en zwem ik gemiddeld 20 km per week. De afgelopen 5 jaar heb ik meerdere triathlons volbracht, waarvan 7 lange afstand triathlons met als hoogtepunt het WK op Hawaii in 2015.

Sandra: het liefst lig ik in een 25-meterbad met aan iedere zijde een doel, 13 andere speelsters en een bal. Maar van zwemmen in open water -en dan het liefst op een onbewolkte ochtend bij spiegelglad water- kan ik ook erg genieten!

Social media

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2019 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers