Schiedammers Be Tough voor Spieren

Schiedammers Be Tough voor Spieren

Schiedam 36 jaar

Al jaren zwemmen wij met veel plezier in het zwembad en soms in open water. Wij wilden een nieuwe uitdaging en de oversteek van Den Helder naar Texel leek ons de ideale uitdaging. Wij willen ervaren hoe het is samen, maar toch voor ieder van ons een zo’n persoonlijke uitdaging aan te gaan. Maar wij hebben dan ook geen spierziekte. Wij hebben gezonde spieren, waarmee wij kunnen trainen voor deze monstertocht. Wat is er dan mooier om ons met onze gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren? Wij gaan er voor om Spieren voor Spieren te ondersteunen! Wij gaan deze uitdaging aan!

Clara en Ingrid hebben jaren wedstrijden gezwommen. Daarna zijn we er allebei een aantal jaren tussen uit geweest. Sinds 2014 is Arjan gaan zwemmen, sinds begin 2015 sloot Clara hierbij aan en eind dat jaar pakte ook Ingrid het zwemmen weer op. Wij zwemmen twee keer per week in Schiedam in het zwembad en vanaf april zullen we ook minstens 1x per week in buitenwater trainen.

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers