Ruth Vennekens

Ruth Vennekens

Middelburg 36 jaar

Deze zwemtocht staat al jaren op mijn lijstje en het komend jaar moet het gaan gebeuren. Elk jaar zoek ik een nieuwe uitdaging, een uitdaging waarbij ik mezelf kan testen en waarbij ik bij voorkeur anderen kan steunen of inspireren. Eerder fietste ik 2000+ kilometer door Nederland voor Spieren voor Spieren, nu wil ik eindelijk deze zwemtocht gaan volbrengen.

Ik heb in het verleden veel gezwommen, ook voor mij triathlon-trainingen. Ik deed kwart triatlons. Momenteel focus ik meer op hardlopen, CrossFit en weightlifting, maar vanaf nu komt daar weer een serieuze focus op zwemmen bij.

 • Den Helder – Texel 2021 info

  Help Ruth Vennekens met het verzamelen van het benodigde sponsorgeld (minimaal € 1.500,00)

  Opgehaald: € 567.61   
  Doneer nu

  Uw donatie

  Wanneer u als bedrijf een donatie doet ontvangt u direct na betaling een email met hierin een kwitantie voor uw boekhouding.  Donatie:

  + transactiekosten: €0.20

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers