Rudo lammers

Rudo lammers

Anna Paulowna 61 jaar

Hoi, leuk dat je even de tijd neemt om hier te kijken….

Van mijn zwemmaatjes hoorde ik begin dit jaar over de overtocht van Den Helder naar Texel voor Spieren voor Spieren. Als éé van de laatste kon ik mij daar nog net voor inschrijven, gelukkig! Een nieuwe uitdaging was daar! Zwemmen gaat mij redelijk af maar in zee en die afstand? De laatste tijd heb dan ook al behoorlijk wat km’s in zee gemaakt en ik durf te zeggen dat ik er klaar voor ben, regelmatig een zwemtochtje tussen de 4 en 6 km gaat goed! Ik kijk uit naar 13 augustus! Hoop op een wilde zee met flinke golven, het moet een beetje TOUGH zijn natuurlijk!

De deelnemers moeten elk minstens € 750,– meebrengen, zoals je kan zien ben ik daar ruimschoots overheen, met dank aan alle onderstaande donateurs! DIT IS DE LAATSTE WEEK dat het sponsorbedrag nog kan groeien, het zou fantastisch zijn als ik/we de € 3000,– zouden halen. ALLE BEETJES HELPEN, doneren kan nog een paar dagen!

Besef nog eens dat als je zelf gezond bent hoe fijn dat is! Het niet erg is om een ander te helpen!

Dank je wel voor jullie bijdrage:

Tatjana de Haan, Eva de Haan / YOGA SPIRIT LEIDEN/WIERINGEN

Patrick en Sandra Hogervorst, Marleen De Waal Malefijt, Elly de Vries

Sophie Minnee, Simone de Haan, Else Smid, Carola Houwert, Klazien Haitjema,

Patrick en Linda Moerings, Leden van Yoga Spirit, Marjon Zwirs, Nelleke Vertegaal, Nina Vels, Marlie Swerts, Eelco Gerritsen, Geetje & Fietje Fierst van Wijnandsbergen, Simone van Rijswijk, Conny & Gino Tibboel, Joyce en Ton, alle deelnemers van de AEROBIC WORKOUT 1 JUNI, Jacquline Janson,Hotel/Pension van Ewijcksluis, Tessa Scholte, Dorpsgenoten van Van Ewijcksluis, Bezoekers Beeld in Tuin/ Wieringer tuin ronde, Regina Faber, Tennis Vereniging Anna Paulowna, Marleen Overbeeke, YOGA SPECIALS, Nico de Wit, De Polder Résidence/Hoeve,   Marilique Schoone, Ellen’s Hairshop, Saskia Frambach, Els van Miltenburg, Sylvia van Ravesteijn, Manuel Isings, Monique Pranger, Jeroen de Nooijer, Rob Dekkers, De buurtjes Hemmes/Kuiper,

Hopelijk volgen er nog veel meer donaties en halen we een nog mooier bedrag bij elkaar!

Het is ook mogelijk om als bedrijf te sponsoren.

Heb inmiddels wel wat ervaring in open water, ik hoop op hoge golven, das pas TOUGH! ☺

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers