Ronald de Boer

Ronald de Boer

Nederland 34 jaar

Allereerst vind ik het mooi om mijzelf uit te dagen. Sinds twee jaar geleden ben ik met een kameraad veel gaan sporten om gezonder en vitaler door het leven te gaan. Wij hebben bedacht om ieder jaar een toffe uitdaging aan te gaan en zo onze grenzen te verleggen. Naast mijn persoonlijke motivatie vind ik het ook mooi om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan de stichting spieren voor spieren.

In 2016 ben ik weer begonnen met zwemmen en heb dat destijds ruim een half jaar fanatiek volgehouden. Daarna ben ik gaan studeren en is er de klad ingekomen. Een jaar geleden heb ik het weer opgepakt en toen ben ik gelijk drie dagen in de week gaan zwemmen. Tot de lockdown van afgelopen december heb ik volop gezwommen en daarna niet meer. Sinds een week of twee is het buitenbad in Bennekom weer open en ga ik aankomende week mijn training weer oppakken. Naast zwemmen, sport ik zelf veel in mijn eigen Gym op zolder en train ik veel op de atletiekbaan in Wageningen.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2022 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers