Rolf Evenblij

Rolf Evenblij

Alphen aan den Rijn 53 jaar

Zeezwemmen is voor mij zo’n beetje het summum van waar je allemaal kunt zwemmen. De golven, het klotsen van het water en de spanning doen het ‘m voor mij. En dat dit voor een goed doel is, is fantastisch. Veel kinderen kunnen door een spierziekte niet van dezelfde ervaring genieten als wij. Door deze actie kunnen we een stap in de goede richting maken en een bijdrage leveren.

Sinds een aantal jaar ben ik lid van de triathlon vereniging TCA in Alphen aan den Rijn. In de winter maken we gebruik van het zwembad, maar zomers zwemmen we altijd in open water voor het trainen op lange afstanden. Vorig jaar heb ik ook met veel plezier deelgenomen aan de monstertocht, en daarnaast doe ik jaarlijks meerdere zwemtochten, korter of langer, zowel in binnenwater als zee.

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers