Rob Tollenaar

Je inzetten met Spieren voor Spieren , tegelijkertijd werken aan je conditie en een unieke uitdaging aangaan is voor mij de motivatie om de overtocht naar Texel te zwemmen en te halen.

Enige jaren geleden is mijn broer veel te vroeg overleden, ook hij had een spierziekte maar hier is hij niet aan overleden. Wel is het zo, naar mijn mening,  dat zijn spierziekte heel sterk heeft afgedaan aan zijn motivatie om een tweede ziekte te overleven.

Ik ben in 2017 begonnen met trainen, maar de inschrijving was helaas vol, dus in 2018 wilde ik er perse bij zijn. Ik heb als een van de eerste ingeschreven en heb een plaats bemachtigd en zal er zeker bij zijn. Ik ga me inzetten om de overkant te halen en hoop op zoveel mogelijk donaties zodat de stichting Spieren voor Spieren nog meer kan doen voor mensen die aan dit soort verschrikkelijke ziektes leiden.

Draagt u ook uw steentje bij voor Spieren voor Spieren?, dan zwem ik ook voor U, u helpt er veel mensen mee

 

 

In zee geen ervaring, in het zwembad zwem ik gemiddeld 5-6 km per week, wat ik verder uitbouw naar 10km. Ook in de clinics hoop ik ervaring op te doen

Ondersteund door

Doet mee aan

 • Den Helder – Texel 2018

  Den Helder – Texel 2018

  Datum: 11 August 2018
  Plaats: Den Helder

  Zwemtocht Den Helder - Texel 2018

  Bekijk

  Help Rob Tollenaar met het verzamelen van het benodigde sponsorgeld (minimaal € 750,00)

   
  Opgehaald: € 176,20   
  Doneer nu

  Uw donatie  Donatie:

  Transactiekosten: €0.20

  Totaal:

Even voorstellen

 • Naam Rob Tollenaar
 • Leeftijd 56 jaar
 • Woonplaats Smilde
Rob Tollenaar

Social media

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

Nieuwsbrief

2010 - 2017 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door iDOTMEDIA B.V.