Rob Tollenaar

Rob Tollenaar

Smilde 60 jaar

Je inzetten met Spieren voor de stichting Spieren voor  Spieren die zicht richt op voorkoming en bestrijding van spierziektes bij kinderen , tegelijkertijd werken aan je conditie en een unieke uitdaging aangaan is voor mij de motivatie om de overtocht naar Texel te zwemmen en te halen.

Enige jaren geleden is mijn broer veel te vroeg overleden, ook hij had een spierziekte , deze spierziekte zorgde er voor dat een groot deel van het plezier in leven en strijdlust van hem werd afgenomen, een andere tweede ziekte werd hem daarna fataal.

Ik ben in 2017 al begonnen met trainen, maar de inschrijving was helaas vol, dus in 2018 wilde ik er perse bij zijn. Ik heb als een van de eerste ingeschreven en heb een plaats bemachtigd en zal er zeker bij zijn. Ik ga me inzetten om de overkant te halen en hoop op zoveel mogelijk donaties zodat de stichting Spieren voor Spieren nog meer kan doen voor kinderen die aan dit soort verschrikkelijke ziektes leiden. Daarom moeten dit soort ziektes bestreden worden zodat kinderen in de toekomst geholpen kunnen worden, een ook zij plezier met sporten, of in het leven kunnen hebben.

Draagt u ook uw steentje bij voor Spieren voor Spieren?, dan zwem ik ook voor U, u helpt er veel kinderen, nu en in de toekomst mee.

 

 

In zee geen ervaring, in het zwembad zwem ik gemiddeld 5-6 km per week, wat ik verder uitbouw naar 10km. Ook in de clinics hoop ik ervaring op te doen

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers