Rianne Kastelijn Veldhuis

Rianne Kastelijn Veldhuis

Nistelrode 46 jaar

Na een heftig lichamelijk en geestelijk anderhalf jaar van ziek zijn wil ik aan mezelf bewijzen dat ik er weer ben!

Samen met mijn schoonzus Merina gaan we op 11 augustus de oversteek maken. Mensen die me goed kennen weten van mijn liefde voor het mooie Texel. Dus wat is er nu mooier om voor spieren voor spieren mijn doel te mogen bereiken…

Mijn 1e zwemdiploma had ik al op 4 jarige leeftijd. We woonden bij water en mijn ouders vonden het enorm belangrijk dat wij konden zwemmen. Jaren heb wedstrijden gezwommen en al mijn diploma’s behaald.

Ben in september begonnen met cardio-training en sinds 3 weken lig ook daadwerkelijk in het water. Zwem nu 2km in ongeveer 50 minuten. Een mooi begin. Samen met Fysio praktijk Caspar vd Broek en met name Marianka van Hemert gaat me ondersteunen om het doel te behalen..

Ondersteund door

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers