Raoul Guda

Raoul Guda

Delft 55 jaar

Hoe kom ik op het idee:

Ik stond op een boot in Den Helder en dacht: “Texel is helemaal niet ver, ik zou het kunnen zwemmen”. Ben toen op internet gaan zoeken en “Be Tough” gevonden.

Wat versterkt de motivatie:

Kinderen gaan nu weer buiten spelen. De meesten, want voor 20.000 kinderen in Nederland ligt dit anders. Die lijden aan een spierziekte die hen beperkt in alles wat ze willen en kunnen. En als de kosten van de medicijnen hoger zijn dat het gezinsinkomen, is een behandeling niet vanzelfsprekend. Ook is er nog niet voor alle spierziekten een behandeling gevonden. Spieren voor Spieren werft fondsen en wendt die aan voor onderzoek en ondersteuning.

 

Ik zwem vaak tijdens de triathlon, sprint, kwart, olympisch, halve, hele, maar de langste zwemafstand was de zwemmarathon in Suriname van Domburg naar Paramaribo: 18 km (met de stroom mee 🙂 ).

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers