Pim van der Horst

Pim van der Horst

Wageningen 33 jaar

Op zoek naar een nieuwe fysieke en mentale uitdaging kwam ik op de website van Stichting BE TOUGH. De combinatie van een persoonlijke uitdaging en een publiek doel sprak me direct aan! Door mee te doen aan deze zwemtocht hoop ik in ieder geval mensen om mij heen te inspireren. Ik ben ervan overtuigd dat het een evenement is waar mensen door geraakt worden, en dat vind ik misschien nog wel het belangrijkst: dat ik mensen kan raken om zich ook in te gaan zetten voor organisaties zoals Spieren voor Spieren, op welke manier dan ook!

0,0 (zegge nul-komma-nul). Misschien wat ambitieus om meteen het Marsdiep proberen te overwinnen maar met een intensief trainingsschema en goede moed moet ik toch een heel eind komen! Ik voel me gelukkig wel thuis in het water en voor een flinke uitdaging loop ik niet weg. Daarnaast voel ik mij gesteund door mijn omgeving en hoop ik de zwemtocht met succes te kunnen afronden!

Ondersteund door

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers