Patrick Hogervorst

Patrick Hogervorst

Anna Paulowna 56 jaar

ALS de wereld uit, dat is wat je toch wilt? Mijn eigen spieren inzetten voor de spieren van anderen. Ik doe het met alle liefde en plezier.
Bij de clinic die onlangs in het Sloterparkbad in Amsterdam is gehouden waren ambassadeurs Guus en Olivia aanwezig. Twee jonge kinderen met een spierziekte. Het drukt je met je neus op de feiten. En het maakt indruk hoe ze beiden omgaan met de omstandigheden, maar ook hoe ze staan in het leven. Ik kan mij eenvoudigweg niet voorstellen hoe het is om je spierkracht te verliezen. Zij, en nog vele anderen en hun families hebben hier wel dagelijks mee te maken. Onze bijdrage aan meer onderzoek kan helpen.

Sinds 2013 actief buitenwater zwemmer.

In 2014 heb ik Den Helder-Texel ook mogen zwemmen en dat vergeet ik nooit meer, wat een prachttocht, en wat is er toen een mooi bedrag opgehaald. Daarnaast heb ik de Oosterschelde overtocht gedaan. Ik kijk alweer uit naar het buitenseizoen en heb ontzettend veel zin om nog een keer die oversteek te doen en zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen voor Betough.

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers