Niels Baljet

Niels Baljet

Rotterdam 30 jaar

Als hardloper heb ik nu twee keer de marathon gelopen en op het land kom ik aardig uit de voeten. Maar nu is het tijd voor een totaal nieuwe uitdaging. Ik ga het comfortabele droge land verlaten om te water te gaan en de zee te trotseren.

Vorig jaar stond ik Thomas Nispeling op te wachten op het strand in Texel, waar hij na 4 kilometer uit de branding kwam. Met een klein beetje onderschatting en over-enthousiasme heb ik daar beloofd om in 2018 de oversteek ook te wagen. Op 11 Augustus kom ik mijn woord na, dan zwemmen we de barre tocht van Den Helder naar Texel. Vier kilometer lang zwemmen we langs metershoge golven, verdwaalde potvissen, kwallen en scholen haring.

Dat ik kan sporten met gezonde spieren is een enorm voorrecht, dat besef je des te meer als je ziet wat mensen met een spier aandoening niet kunnen… Daarom steun ik met deze actie Spieren voor Spieren, zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes in Nederland. Zo doende zet ik mijn spieren in voor spieren die de hulp hard nodig hebben.

Doneer graag via onderstaande link, namens Spieren voor Spieren hartelijk bedankt!

Vriendelijke groet,

Niels

Te water:

Rotteswim 6km
Pampus zwemtocht 3,5km
Brouwerstocht schiedam 3,5km
Wassenaarse zwemloop (zeezwemmen 1km + 10km lopen)
1/8 Triathlon

Te land:

Marathon Rotterdam 2h34
Marathon Amsterdam 3h06
Halve Marathon amsterdam
26km Heuvelrugtrail Utrecht
en een heleboel andere wedstrijden

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers