Monique Voogt

Monique Voogt

Heiloo 58 jaar

Van mijn zwemmaatjes hoorde ik van dit schitterende evenement. Ik ga hiermee een bijdrage leveren aan Spieren voor Spieren. Hoe mooi is het dit goede doel te combineren met mijn passie voor zwemmen in open water! Het lijkt me een spannende en mooie oversteek!

Sinds 3 jaar zwem ik veel. Het laatste jaar, door Corona, alleen in open water, 2 tot 3 x per week. Ook in de winter! Mijn langste tocht was 3,5 km in de Gouwzee (Zwemmeland september 2020). Mijn spannendste tocht was 1,5 km in de Waddenzee bij Ameland met windkracht 5.

 • Den Helder – Texel 2021 info

  Help Monique Voogt met het verzamelen van het benodigde sponsorgeld (minimaal € 1.500,00)

  Opgehaald: € 2018.9   
  Doneer nu

  Uw donatie

  Wanneer u als bedrijf een donatie doet ontvangt u direct na betaling een email met hierin een kwitantie voor uw boekhouding.  Donatie:

  + transactiekosten: €0.20

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers