Merina Meijer

Merina Meijer

Rheden 38 jaar

Als moeder merk ik hoe fijn het voor een kind is om zich vrij te kunnen bewegen. Mijn dochter rent, springt, springt, springt en achtervolgt me de hele dag. Hierdoor leert zij, kon ze zich, toen ze nog niet goed kon praten, makkelijker naar mij uitten en heeft ze vooral heel veel plezier!

Kinderen moeten wat mij betreft onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten, Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen zodat die zich onbezorgd kunnen bewegen. Zodat zij een hogere kwaliteit van leven krijgen.

Zoals de meeste mensen wel van mij weten doe ik graag iets ludieks en denk ik daar ook vaak te weinig over na, maar is het soms gewoon zover! Zo ook bij deze bijna onhaalbare zwemtocht van Den Helder naar Texel, die al jaren op mijn netvlies staat en waarvan ik nu dacht, ik kan nog geen fatsoenlijke borstcrawl, maar ik ga me gewoon inschrijven voor dit goede doel en deze top ervaring! En we gaan het doen!!

Ik heb geen enkele ervaring op zwemgebied, behalve dat ik vroeger mijn diploma’s gehaald heb en af en toe wel eens ga zwemmen.

Ik heb enkele jaren geleden wel 3 kilometer door de grachten van Zwolle gezwommen voor een ander goed doel. Dit gaat wel van een hele andere orde zijn denk ik…

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers