Mathieu Spros

Mathieu Spros

Amsterdam 40 jaar

Door mijn deelname aan de Den Helder – Texel zwemrace wil ik graag bijdragen aan onderzoek en innovatie naar spierziekten.
Zelf beschik ik gelukkig over gezonde spieren maar sta daar nooit zo bij stil. De spieren hebben wel wat onderhoud nodig en deze zwemrace en de voorbereiding hierop bieden een mooie persoonlijke motivatie om een uniek stukje Nederland te
herontdekken. Ik kijk uit naar deze nieuwe zwemervaring en hoop samen met de andere deelnemers te kunnen gaan genieten van de impuls die wij de stichting gaan geven!

Een enkele Open water zwemrace in Nederland tussen 1996-2006; Griekse Thelendos-Kalimnos race; Singapore open water race; Filippijnse Camiguin – White Island swim race.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2020 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers