Marjan van Eijk

Marjan van Eijk

Bodegraven 41 jaar

Motivatie    
Wauw, wat een uitdaging! Ik wil weer zwemmend fit worden… En dit gaat me beter af met een concreet doel. En dan is helemaal mooi dat ik met mijn persoonlijke doel een bijdrage kan leveren een goed doel!

 

Ervaring     
Toen ik 7 jaar was ben ik begonnen met wedstrijdzwemmen, later ook een paar zomers een uitstapje met het openwaterzwemmen en tot afgelopen seizoen waterpolo gespeeld bij BZ&PC in Bodegraven. Toen was het genoeg om op zoek te gaan naar iets nieuws. Vervolgens een 2de kindje in aantocht, in november is zij geboren en nu weer gestart met zwemmen bij de triathlon in Bodegraven om fit te worden. En wat is zwemmen toch heerlijk, ik kijk uit naar deze uitdaging!

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers