Marcel Bark

Marcel Bark

Nieuwe Niedorp 51 jaar

Buiten dat ik mee wil doen om mijn eigen grenzen te verleggen, vind ik het een mooi doel om mij voor in te zetten. Bedrijfsmatig zet ik mij samen met mijn vrouw en personeel in voor projecten in van Dorcas.
Zelf hebben wij vijf prachtige gezonde dochters en besef ik dat er ook kinderen zijn die het minder treffen.
Het raakt mij dat deze kinderen niet kunnen deelnemen aan de dagelijkse bezigheden. Ik zal mij daarom inzetten middels deze zwemprestatie en proberen een mooi sponsorbedrag bij elkaar te krijgen voor dit fantastische doel! Het is voor mij de tweede keer dat ik hier aan mee doe en kijk er ontzettend naar uit. Jullie zullen mij zien bij de start en hoop op nog vele ander deelnemers.

Marcel Bark

Sportervaring is een ondergeschoven onderdeel van mijn drukke bestaan als Horeca ondernemer. een jaartje geleden heb ik het sporten weer opgepakt.
Mijn dochter zwemt bij Aquarius en als brengende ouder zat ik te wachten tot zij klaar was met trainen. In plaats van te wachten ben ik mee gaan trainen, ik was daar toch.
In mijn jeugd heb ik aan waterpolo en wedstrijdzwemmen gedaan.
Ik heb uiteindelijk het plezier van trainen weer weten te waarderen en train nu 3 keer in de week, en loop 1 tot 2 keer in de week.
In buitenwater zwemmen doe ik regelmatig vele kilometers in het Ijselmeer, het water van de Rijd in Nieuwe Niedorp en in de zee bij Huisduinen.
Veel train ik met mijn zwemmaatje Annemiek Gorter, welke ook de oversteek doet..

Diverse zwemevenementen staan op ons verlanglijst, waaronder de oversteek Oosterschelde.

Marcel Bark

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers