Maarten Hollemans

Maarten Hollemans

Wageningen 30 jaar

Je spieren gebruik je ieder moment van de dag. Meestal onbewust, maar soms maken je spieren kenbaar dat ze moeten rusten, bijvoorbeeld door spierpijn of een blessure na overbelasting. Wanneer ik als fanatiek sporter even niet kan sporten door een blessure, word ik mij pas bewust hoe bijzonder het eigenlijk is dat mijn spieren goed functioneren. Helaas hebben 20.000 kinderen in Nederland een zeldzame spierziekte, en dus niet het gemak om te functioneren en te doen wat ze willen. Daarnaast weet ik dat samen sporten leidt tot samen je grenzen verder verleggen. Door mijn deelname aan Den Helder Texel wil ik graag bijdragen aan onderzoek en innovatie naar spierziekten. Zodat het voor anderen hopelijk ook vanzelfsprekend wordt om te bewegen en grenzen te verleggen.

Al lange tijd zit ik met plezier op de mountainbike en racefiets. Sinds 2018 besmet met het triatlon virus en fanatiek lid bij de Renkumse Zwem Club.

 • Den Helder – Texel 2021 info

  Help Maarten Hollemans met het verzamelen van het benodigde sponsorgeld (minimaal € 1.500,00)

  Opgehaald: € 140.8   
  Doneer nu

  Uw donatie

  Wanneer u als bedrijf een donatie doet ontvangt u direct na betaling een email met hierin een kwitantie voor uw boekhouding.  Donatie:

  + transactiekosten: €0.20

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers