Lotte Heijnis

Lotte Heijnis

Heiloo 43 jaar

Een duik in zee ervaar ik altijd als een geluksmomentje. Als de zon schijnt even in de golven duiken ;-). Banen trekken in het buitenzwembad? Heerlijk! Of ik een zwemtocht van Den Helder naar Texel ook zo ervaar betwijfel ik, maar ik ga deze sportieve en mentale uitdaging graag aan. Heel mooi dat ik met het verleggen van mijn eigen grenzen het goede doel spieren voor spieren kan steunen. 

In 2014 (oef, zo lang geleden alweer) deed ik mee aan de Amsterdam City Swim en sporadisch wil ik wel eens deelnemen aan een sprint triathlon

 • Den Helder – Texel 2021 info

  Help Lotte Heijnis met het verzamelen van het benodigde sponsorgeld (minimaal € 1.500,00)

  Opgehaald: € 0   
  Doneer nu

  Uw donatie

  Wanneer u als bedrijf een donatie doet ontvangt u direct na betaling een email met hierin een kwitantie voor uw boekhouding.  Donatie:

  + transactiekosten: €0.20

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers