Lotte Heijnis

Lotte Heijnis

Heiloo 44 jaar

Een duik in zee ervaar ik altijd als een geluksmomentje. Als de zon schijnt of na een bootcamp training even in de golven duiken, ook in de winter. Banen trekken in het buitenzwembad? Heerlijk! Of ik een zwemtocht van Den Helder naar Texel ook zo ervaar betwijfel ik, maar ik ga deze sportieve en mentale uitdaging graag aan. 

Mijn werkgever AGU sponsort mij omdat één van onze kernwaarden is dat we een passie hebben voor sport. Ze steunen me graag in deze sportieve challenge.

Heel mooi dat ik met het verleggen van mijn eigen grenzen Spieren voor Spieren kan steunen. Daarvoor zet ik mij maximaal in.

Ik ga ervoor! Doneer je mee voor Spieren voor Spieren?
Onder degene die mij sponsoren verloot ik een zwemabonnement 2022 van zwembad Het Baafje. Dit cadeau wordt beschikbaar gesteld door Het Baafje.

Ik zwem graag in het buitenbad in Heiloo. In het open water heb ik minder ervaring. Ik deed ooit mee aan de Amsterdam City Swim en sporadisch wil ik wel eens deelnemen aan een sprint triathlon, waaronder ook een triatlon beach challenge in teamverband, waarbij ik het zwemstuk in zee voor mijn rekening nam. Ik kan me de hoge golven en het gevoel van alleen in de zee te liggen nog goed herinneren, maar het was een uitdagende ervaring!

Ondersteund door

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2022 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers