Leontine Verhoeks

Leontine Verhoeks

Leerdam 42 jaar

Mijn neefje Guus!!! Guus heeft begin 2015 te horen gekregen dat hij SMA 2 heeft. Hij is 2 jaar en lopen zal hij nooit doen.
Guus hoort gewoon Guus te zijn, een kind waar je je handen aan vol hebt om hem uit bomen en slootjes te trekken. Niet Guus met SMA die naar revalidatie gaat, waar de toekomst van onzeker is en overal hulp bij nodig heeft.
Guus is een geweldig, open, lief, eigenwijs mannetje dat als standaard antwoord “Echt niet” geeft. “Nou Guus, Tante Le gaat ECHT WEL!!!” Want tegen SMA is nog steeds niets gevonden en ik wil ervoor strijden dat Guus gewoon Guus kan zijn.
Mijn motto is: Mijn spieren voor zijn spieren. Mijn strijd voor zijn strijd!!

Meer over mijn weg naar Be Tough op: www.facebook.com/mijnwegnaarbetough

Op t vaste land ben ik altijd sportief bezig: Bootcamp, kilometers maken op mijn Mountainbike (o.a. naar Frankrijk), Mudmasters, hardlopen, paardrijden, maar in het water was ik tot nog toe niet te vinden. Ik heb mijn A-diploma en kan alleen de schoolslag. Waterrat is ook echt niet mijn ‘middlename’. Open water en kopje onder vind ik (nog) niets.
Maar ik heb bijna een jaar om me voor te bereiden en ik weet zeker dat ik het ga halen.

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers