Koosjan van der Velden

Koosjan van der Velden

Haarlem 49 jaar

Ik vind het heerlijk om te zwemmen en helemaal op open zee. Fijn om dat dit maal te kunnen doen voor een goed doel. Ik kan zwemmen door mijn spierkracht te gebruiken voor kinderen die die spierkracht wellicht missen maar wel enorme spierballen tonen om dag in dag uit het gevecht met hun ziekte aan te gaan.

Wat ik kan gebruiken is wat morele steun om de overkant te halen, maar daarvoor is een bemoedigend of aanmoedigend berichtje voldoende. De kinderen en het goede doel waarvoor ik zwem hebben meer nodig. Sponsor mij daarom in de vorm van een donatie zodat ook zij hun doelen kunnen te bereiken.

A en B zwemdiploma, diploma reddend zwemmen en vele uren zwemmen met mijn kinderen. Daarnaast train ik meerdere keren per week bij Krass Sport zowel binnen als in open water. In 2016 heb ik voor het eerst de zeemijl van Bloemendaal (1,8 km) gezwommen. En vorig jaar heb ik nogmaals de zeemijl gezwommen en aan het eind van het seizoen de Gouwzee, Van Marken naar Monnickendam (3,2 km). Dit jaar staan er nog wat leuke tochten op de planning….

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers