Joost Leijnse

Joost Leijnse

Bergen 37 jaar

(zee) water heeft mijn enorme fascinatie! Schaatsen in de winter en zwemmen in de zomer. Een goede gezondheid om te kunnen sporten is helaas geen vanzelfsprekendheid… Deze oversteek van Den Helder naar Texel is voor mij dan ook bijzonder, omdat ik op deze manier een kleine bijdrage kan leveren in de strijd tegen kinderen met een spierziekte. Met deze gezamenlijke zwemtocht wil ik geld ophalen om te doneren aan het goede doel Spieren voor Spieren voor verder onderzoek!

Drie rondjes Pampus 2,7 km (2017, 2018), Dishoek – Zoutelande 4,5 km (2018), Oostkapelle – Domburg 3,6 km (2018), mooie zwemtochtjes in de nieuwe meer in Amsterdam 2 km – 4 km.

 

 • Den Helder – Texel 2019 info

  Help Joost Leijnse met het verzamelen van het benodigde sponsorgeld (minimaal € 1.500,00)

  Opgehaald: € 0   
  Doneer nu

  Uw donatie

  Wanneer u als bedrijf een donatie doet ontvangt u direct na betaling een email met hierin een kwitantie voor uw boekhouding.  Donatie:

  + transactiekosten: €0.20

Social media

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2019 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers