Jirin van Santen

Jirin van Santen

Amsterdam 39 jaar

Prachtige uitdaging om 4km door de ruwe zee te beuken en daarmee een doel als Spieren voor Spieren te helpen. In mijn jeugd deed ik niets anders dan rennen, vliegen en sporten op school en straat en daar heb ik zeer goede herinneringen aan over gehouden. Middels mijn inzet tijdens de Zwemtocht Den Helder – Texel hoop ik voor kinderen met een spierziekte bij te dragen aan het nodige onderzoek om deze ziekten beter te begrijpen en te werken aan gerichte oplossingen om zo een sportieve jeugd voor hen ook mogelijk te maken.

In 2012 heb ik voor een Olympische triathlon 1.5km gezwommen. Daarbij deed ik toen 30min over en was in binnenwater. 4km open zee met stroming is daardoor een mooie uitdaging!

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers