Jan-Willem Smid

Jan-Willem Smid

Delfgauw 50 jaar

Ik kom al jaren op Texel. Mijn moeder is er geboren dus ik voel me met het eiland verbonden. Een tijd geleden vroeg ik mij op de boot naar Texel af of ik dat stuk niet ook zou kunnen zwemmen…. Daarom ga ik op 11 augustus dit jaar van Den Helder naar Texel zwemmen samen met Spieren voor Spieren. Want wat is er nu mooier dan mijn sportieve droom realiseren en tegelijk kinderen met een spierziekte helpen. Steun Spieren voor Spieren met hun belangrijke werk voor kinderen met een spierziekte, en steun daarmee mij met mijn zwemtocht!

Hele jeugd waterpolo gespeeld, vervolgens  jaren baantjes in het zwembad gedaan en de laatste tijd met name buiten gezwommen en zogauw het kan in de zee.

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers