Ingrid Dobbelsteijn-Roefs

Ingrid Dobbelsteijn-Roefs

‘s-Hertogenbosch 51 jaar

“Ik ga van Den Helder naar Texel zwemmen!

Help je mij? En daarmee Spieren voor Spieren?”

Zelf heb ik sinds 3 jaar reuma. Ik weet dus heel goed hoe het voelt als je lijf langzaam maar zeker dingen niet meer kan en dat je steeds meer van je gewone dingen of (sport)passies moet opgeven door ziekte. Om die reden spreekt Spieren voor Spieren me aan als goed doel. Ik kán immers nog in actie komen!

Daarnaast ben ik er op de een of andere manier aan ‘toe’ om nog eens een forse fysieke beproeving aan te gaan, zoals ik dat vroeger regelmatig deed. Met mijn ‘oude’ hobby’s zoals hardlopen, wielrennen, tennis, hockey, squash en skiën gaat dat lastig worden. Maar zwemmen is iets wat ik nog redelijk ongestraft kan doen. En wat ik mijn leven lang ook heel gráág doe.

Tot slot zijn mijn gezin en ik ook nog eens ‘fan van Texel’ waardoor we daar heel regelmatig te vinden zijn. Het idee dat ik nu eens niet de veerboot van TESO neem, maar zélf de oversteek ga maken, vind ik onbeschrijflijk spannend en gaaf.

Combineer dat alles met elkaar en de Monstertocht is mij ‘op het lijf geschreven’. Het zal pittig worden, vooral ook doordat mijn voorbereiding nu wel erg kort is (want per 1 juli pas van de reservelijst!), maar het feit dat ik zwem voor Spieren voor Spieren is voor mij een enorme motivatie. Ja: ik heb er zin in!

Wil jij me helpen door me te sponsoren? Iedere euro brengt mij een zwemslag dichterbij Texel! En Spieren voor Spieren dichter bij nog meer onderzoek.

Alvast bedankt, Ingrid

Van mijn 10e tot mijn 20e was ik wedstrijdzwemster. Van mijn 20e tot mijn 23e heb ik vele kwart triatlons gedaan. En verder heb ik in mijn hele leven altijd veel gesport, inclusief zwemmen.

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers