Ida Beermann

Ida Beermann

Borne 50 jaar

Het meisje naast me op de foto is Olivia. Zij heeft een spierziekte waardoor ze zich moet voortbewegen in een electrische rolstoel. Haar verhaal heeft me bijzonder geraakt, maar ook haar blijdschap, haar enthousiasme en onbevangenheid! Haar boodschap was: ga goed trainen en veel geld inzamelen ;-)!!!

Met mijn gezonde spieren kan ik doen wat ik wil. Zwemmen is mijn grootste passie, dat was het al toen ik nog kind was en zeven dagen per week in het zwembad te vinden was. Na een hele poos ‘zoeken’ naar een voldoening gevende sportieve activiteit, ben ik terug bij het zwemmen. Met een nieuwe uitdaging, namelijk het ‘open water zwemmen’… Inmiddels heb ik twee keer gezwommen voor een goed doel, het nieuwe (heel) goede doel is BeTough, spieren voor spieren. Met het geld dat ingezameld wordt, wordt een lekkere dag uit georganiseerd voor kinderen met een spierziekte en hun familie. Als moeder in een gezin met meer dan gemiddelde zorgbehoefte, weet ik hoe belangrijk ontspanning is!

Voor onder anderen Olivia ga ik dus mijn gezonde spieren inzetten!

Lieve mensen, door te doneren helpen jullie mij om te mogen zwemmen, maar steunen jullie vooral de stichting BeTough om een leuke dag voor spierzieke kinderen te organiseren. Met jullie donaties op zak zwem ik op 11 augustus van Den Helder naar Texel!

2017: 2km prestatietocht Vught
2017: STFC den Bosch
2018: 2 km prestatietocht Vught
2018: 1800m A Local Swim Almelo

 • Den Helder – Texel 2019 info

  Help Ida Beermann met het verzamelen van het benodigde sponsorgeld (minimaal € 1.500,00)

  Opgehaald: € 214.7   
  Doneer nu

  Uw donatie

  Wanneer u als bedrijf een donatie doet ontvangt u direct na betaling een email met hierin een kwitantie voor uw boekhouding.  Donatie:

  + transactiekosten: €0.20

 • Zet em op Ida, top dat je dit doet, heel veel suc6!!

  Anonieme donateur

 • Ik weet dat je het kan!

  Anonieme donateur

 • Zet hem op!

  Anonieme donateur

 • Voor mama, voor je goede doel omdat je nog niet zoveel hebt.

  Anonieme donateur

 • Heel veel succes Ida! Dit gaat lukken!

  Anonieme donateur

 • Ik weet zeker dat je het kunt. Succes met de oefeningen komende jaar voor de grote oversteek. Ik vind het stoer dat je het doet.

  Anonieme donateur

 • Goed bezig topper!

  Anonieme donateur

 • heb zoveel respect voor jouw , je bent een kanjer en Pieter ook xxx

  Anonieme donateur

Social media

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2019 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers