Ida Beermann

Ida Beermann

Borne 52 jaar

In januari 2019 maakte ik kennis met Olivia. Zij heeft een spierziekte waardoor ze zich moet voortbewegen in een electrische rolstoel. Haar verhaal heeft me bijzonder geraakt, maar ook haar blijdschap, haar enthousiasme en onbevangenheid! Haar boodschap was: ga goed trainen en veel geld inzamelen ;-)!!!

Met mijn gezonde spieren kan ik doen wat ik wil. Zwemmen is mijn grootste passie, dat was het al toen ik nog kind was en zeven dagen per week in het zwembad te vinden was. Na een hele poos ‘zoeken’ naar een voldoening gevende sportieve activiteit, ben ik terug bij het zwemmen. Met een nieuwe uitdaging, namelijk het ‘open water zwemmen’… Inmiddels heb ik twee keer gezwommen voor een goed doel, het nieuwe (heel) goede doel is BeTough, spieren voor spieren. Met het geld dat ingezameld wordt, wordt een lekkere dag uit georganiseerd voor kinderen met een spierziekte en hun familie. Als moeder in een gezin met meer dan gemiddelde zorgbehoefte, weet ik hoe belangrijk ontspanning is!

Voor onder anderen Olivia ga ik dus mijn gezonde spieren inzetten!

Lieve mensen, door te doneren helpen jullie mij om te mogen zwemmen, maar steunen jullie vooral de stichting BeTough om een leuke dag voor spierzieke kinderen te organiseren. Met jullie donaties op zak zwem ik op 11 augustus van Den Helder naar Texel!

  • 2017: 2km prestatietocht Vught
    2017: STFC den Bosch
    2018: 2 km prestatietocht Vught
    2018: 1800m A Local Swim Almelo

Ondersteund door

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers