Hans Kooij

Hans Kooij

Nederland 53 jaar

Deze uitdaging staat al een tijdje op mijn bucketlist en ik kijk er ook zeer naar uit.
Ik vind het ook heel belangrijk om te kunnen zwemmen. Voor mij is het lichamelijk inspannen ook een geestelijk ontspanning en dus niet alleen goed voor je conditie.

Ik zal er niet aan moeten denken om door een spierziekte niet te kunnen zwemmen en vooral als kind (om nog maar niet te spreken over allerlei vormen van bewegingen, die kinderen niet kunnen doen). Ik zet mij dus graag in om geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren voor de behandeling van spierziekten bij kinderen. Wil je mij sponsoren, ik ga ervoor zwemmen? Veel dank!

Ik zwem al van kinds af aan en heb aan vele zwemwedstrijden deelgenomen.

Nu zwem ik voor mijn plezier, zowel in het zwembad als open water.  De Gouwzee al een paar keer overgezwommen.  Vorig jaar voor het eerst zeetrainingen gedaan en dat is zeer goed bevallen.
Ik zwem 1 a 2 keer per week zo’n 2,5 km per keer.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2022 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers