Ennie de Graaf

Ennie de Graaf

Heiloo 44 jaar

Uitdagingen aangaan en doelen stellen. Dat motiveert en geeft energie. Als dat dan ook nog voor een goed doel is, geeft dat een extra boost! Spieren voor Spieren past geheel bij mij als goed doel. Als leerkracht basisonderwijs ondervind ik dagelijks dat het fysiek bezig zijn tussendoor heel belangrijk is. Het geeft weer energie en ruimte in de koppies om weer verder te kunnen. Als een kind dit niet kan door bijvoorbeeld een spierziekte, dan wil ik deze kinderen daarbij helpen en ondersteunen. Geld inzamelen voor het doel Spieren voor Spieren is dan mijn “steentje bijdragen.”

Sporten en bewegen is voor elk mens belangrijk. Het geeft zelfvertrouwen, voldoening, een fit lijf en plezier. Daarom zet ik mijn gezonde spieren in voor zieke spieren. Iedereen verdient beweging. Als trainer van mijn eigen sport bedrijfje en als juf op de basisschool, ga ik deze uitdaging met veel enthousiasme aan. Ook om mijn leden en leerlingen te laten zien, dat als je iets wil…je daarvoor moet gaan!

Ik sport veel en zwemmen is er dit jaar voor het eerst bijgekomen door de triathlon uitdaging die ik aanging. Nu wil ik het zwemmen naar een hoger niveau brengen. Deze tocht is daar perfect voor. Hard trainen dus om die 4 km te kunnen volbrengen.

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers