Edwin de Jong

Edwin de Jong

Amersfoort 38 jaar

Ik wil graag een wereld waarin alle kinderen kunnen rennen, springen en zwemmen. Om dat te bereiken moet er meer onderzoek komen naar spierziekten. Daarom zet ik mijn spieren in voor de spieren van morgen.

Vroeger, lang geleden, was ik actief zwemmer en redder als onderdeel van de KNRM. Zo’n 4 jaar geleden begon ik weer te zwemmen, maar nu niet om te redden, maar om lekker snel te gaan en sportief te zijn. Sinds twee jaar doe ik recreatief mee met verschillende open water wedstrijden, zoals de Lektocht, de Bloemendaalse Zeemijl, Beach2Beach in Rotterdam en op de Maarseveenseplassen.

De tocht naar Texel zal voor mij een goede uitdaging zijn en vraagt een extra intensief trainingsschema.

 • Den Helder – Texel 2019 info

  Help Edwin de Jong met het verzamelen van het benodigde sponsorgeld (minimaal € 1.500,00)

  Opgehaald: € 60.4   
  Doneer nu

  Uw donatie

  Wanneer u als bedrijf een donatie doet ontvangt u direct na betaling een email met hierin een kwitantie voor uw boekhouding.  Donatie:

  + transactiekosten: €0.20

 • Zet 'm op!

  Anonieme donateur

 • Topper!!

  Anonieme donateur

Social media

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2019 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers