Brenda van der Veen

Brenda van der Veen

Hoorn 47 jaar

Gerben, een van de Den Helder-Texel rotten vroeg mij na de tocht van 2016 of ik volgend jaar weer mee ging ding, ik hoorde hem niet goed of wilde het niet horen,.. een paar dagen later kon ik eindelijk antwoord geven. Ja,.. en ik schijf ook mijn moeder Hetty in.. Niet alleen om af te maken wat een van de andere zwemmers niet heeft kunnen doen, maar ook om nog een keer zo een top bedrag voor Spieren voor Spieren bij elkaar te kunnen zwemmen. Leven met een spierziekte is levenslang, Den Helder Texel duurt maar anderhalf uur op zijn langst. Team van der Veen gaat in 2017 samen naar de overkant om te bewijzen dat leeftijd maar ook gerepareerde spieren en botten niet in de weg hoeven te staan om zieke spieren te helpen.

Volg ons op:

https://www.facebook.com/Team-van-der-Veen-zwemt-naar-Texel-1658712131055906/

Zwemmen zit ons in het bloed, Brenda zwemt al van af haar 4e jaar en Hetty zwemt al net zo lang mee. Zij heeft ook als Juf langs de kant gestaan en zwemt iedere week nog haar baantjes. Brenda heeft in 2016 al meegedaan aan de overtocht, Hetty moest toen helaas afhaken omdat zij een nier had gedoneerd en daarna een longontsteking en een longembolie kreeg. 2017 wordt het jaar voor Team van der Veen. Samen trainen en aan de conditie werken. Wij gaan het redden!

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers