Bianca Oden

Bianca Oden

Den Helder 50 jaar

“Gezonde spieren voor zieke spieren”

Wat een mooi doel om je in te kunnen zetten voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Een heel klein beetje bij kunnen dragen aan een betere toekomst voor kinderen met een spierziekte…
Gelukkig zijn de spieren van onze eigen 6 kinderen gezond, maar niet ieder kind heeft zoveel geluk. Graag zet ik me voor deze kinderen in!

Ik hoop dat jullie mij willen sponsoren, zodat we, samen met alle andere deelnemers van 2019, een prachtig bedrag aan “spieren voor spieren” kunnen doneren!

Naast dit prachtige doel is deze tocht ook speciaal op persoonlijk vlak. Na lange tijd lukt het mij weer om te zwemmen. Helaas heb ik in mijn jeugd te maken gehad met misbruik binnen de sport. Dit heeft zwemmen lange tijd onmogelijk gemaakt en nog steeds heeft het veel invloed op mijn leven. Als de tocht zou slagen is dit ook een overwinning op mezelf.

In mijn jeugd heb ik veel gezwommen. Sinds ongeveer een jaar ben ik weer aan het zwemmen, wat niet altijd even gemakkelijk gaat.
Dankzij lieve zwemmaatjes met wie ik zowel in het zwembad als afgelopen zomer in het buitenwater heb gezwommen, heb ik het plezier in het zwemmen weer terug gekregen. De komende tijd wil ik er alles aan doen om me goed voor te bereiden op de tocht in augustus 2019 🙂

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers