Bianca de Bruijn

Bianca de Bruijn

Dordrecht 34 jaar

Ik heb mijzelf voorgenomen om elk jaar een goed doel te steunen met mijn grote passie open water zwemmen.

Dit jaar heb ik gekozen voor de Stichting Be Tough, waarmee ik mij in kan zetten voor Spieren voor Spieren, door een prachtige zwemoversteek te maken van Den Helder naar Texel. Het is voor mij een voorrecht om te kunnen en mogen zwemmen voor Spieren voor Spieren. Ik heb het geluk te kunnen sporten en ik wil er aan bijdragen dat iedereen het geluk van sport en bewegen kan ervaren, doordat er meer en beter onderzoek gedaan kan worden naar spierziektes.

Wil jij ook een steentje bijdragen? Help mij dan om te mogen starten door een bijdrage te leveren in de vorm van een donatie en volg mij in de aanloop naar de zwemtocht van Den Helder-Texel, dan zie ik je op 12 augustus 2017 bij de finish! Become tough!

Zoals ik al bij mijn motivatie heb beschreven is mijn grote passie open water zwemmen. Ik heb jarenlang competitief gezwommen en sinds een aantal jaar zwem ik vooral nog recreatief.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2019 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers