Barry Koenders

Barry Koenders

Amsterdam 41 jaar

Een uitdagende zwemtocht voor mij en een mooi sportief doel om naartoe te werken. Tegelijkertijd kan ik zo een bijdrage leveren aan een zeer goed doel. Vele initiatieven heb ik de afgelopen sportjaren al voorbij zien komen voor spieren voor spieren (wintertijd challenge, spieren voor spierendag, etc.) en het lijkt me geweldig om een zo groot mogelijke financiële bijdrage te leveren naast de sportieve en symbolische bijdrage. Steun mij (in gedachten) maar steun vooral Spieren voor Spieren!

In 2013 ben ik begonnen met de borstcrawlcursus bij Personal Swimming, gevolgd in 2014 door wekelijkse deelname aan de conditietrainingen van Nick Driebergen (Spieren voor Spieren ambassadeur) en Bas van Velthoven. In open water zwem ik sinds 2014 vooral bij triatlons (meestal 750m af en toe ook 1500m). Verder heb ik in 2018 deelgenomen aan de Bosbaanswim 2km en de zeezwemclinic van Zwemanalyse.

Ondersteund door

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers