Arjan van ’t Hof

Arjan van ’t Hof

Schiedam 45 jaar

Waarschijnlijk heb je al zo’n honderd keer gelezen en gehoord dat je met zo’n sportevent, zoals van Den Helder naar Texel zwemmen, het gewoon een kwestie is van een knop omzetten. Niet veel mensen kunnen dit vertellen hoe het is en hoe je je hierop moet voorbereiden. Ik wil het ervaren hoe het is zo’n persoonlijke uitdaging aan te gaan. Maar ik heb dan ook geen spier ziekte, dus is trainen hiervoor een redelijke eenvoudige stap. Maar dat geldt niet voor alle mensen.
Het is dan ook een extra stimulans om een goed doel als Spieren voor Spieren te mogen ondersteunen.

 

Ik heb altijd aan water sporten gedaan (surfen en waterskiën), dus het water is mij niet vreemd, echter zwemmen is pas van de laatste twee jaar. Aangezet door kennissen en vrienden heb ik de afgelopen jaar kennis gemaakt met buitenwater zwemmen.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2019 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers