Arjan Nuijten

Arjan Nuijten

Utrecht 33 jaar

In 2015 herontdekte ik het zwemmen. Inmiddels ben ik meerdere keren per week in een zwembad of open water te vinden. Na verschillende stadszwemtochten wil ik dit jaar mijn grens flink verleggen door van Den Helder naar Texel te zwemmen. Het moet een eerste succesvolle stap worden in nog langere zwemtochten.

Maar ik wil niet alleen voor mijn eigen uitdaging naar het pittoreske Texel zwemmen. In 2015 begon ik met zwemmen voor de Spieren voor Spieren actie ‘Singelswim Utrecht’. Ook deze nieuwe uitdaging staat in het teken van Spieren voor Spieren. Met mijn zwemtocht hoop ik je over te halen om een klein bedrag te doneren aan structureel onderzoek naar spierziektes. Om ook op dat gebied een doorbraak mogelijk te maken.

Actief zwemmer sinds begin 2015.

Singelswim Utrecht 2015
Singelswim Utrecht 2016
Singelswim Utrecht 2017

Er zijn nog geen donaties geweest.

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers